Wat leeft er bij Pc@Work

Een point to point straalverbinding over meerdere kilometers van meer dan 1 Gbit. Vandaag is dat mogelijk als er vrij zicht is tussen de locaties door middel van licentievrije systemen.
De Airfiber systemen van Ubiquiti zijn top.

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg.
Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

Komt u bij ons terecht voor Strategisch ICT-advies, kijk dan zeker op de website van het Agentschap Ondernemen voor hun tegemoetkoming tot 50% van de kosten.

Onze Grandstream Voice over Ip oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen.

Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.Vanaf 2015 hernieuwden we ons Telenet partnership. Voor uw connectiviteit, telefonie en internet, kan u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de vlotte afhandeling.

  
You are here > Services > Telefonie
Telefonie

De opkomst van Voice over IP (VOIP) zorgt er voor dat de grens tussen IT en telefonie verdwenen is.

Pc@Work gebruikt zijn aanwezige expertise van communicatiesystemen dan ook graag in combinatie met de IP (internet/netwerk) wereld.

We kunnen voor u zorgen voor zeer flexibele telefoonsystemen. 

Indien u veel telefoontjes tussen verschillende vestigingen doet of als u met enkele thuiswerkers werkt in uw bedrijf dan is het zeker aan te raden op een dergelijk systeem over te schakelen.

U zal niet alleen verbaast zijn over de ruime mogelijkheden, ook de prijs zal u bevallen. We werken namelijk niet met onderhoudscontracten of lease formules waarbij u voor 5 jaar vast hangt aan één provider. U koopt, of huurt indien u echt wil, de installatie aan een zeer voordelige prijs en wij zorgen er voor dat alles naar wens geconfigureerd wordt.
Dit zijn mogelijke toestellen met hun éénmalige aankoopprijs (exclusief btw):

Centrale (340 euro):


Telefoon (52 euro)


Telefoon (77 euro)


Telefoon (104 euro)We verhuren ook een telefonie set voor events. Voor kortlopend gebruik dus. Vraag gerust meer informatie over deze mogelijkheden.