Wat leeft er bij Pc@Work

Een point to point straalverbinding over meerdere kilometers van meer dan 1 Gbit. Vandaag is dat mogelijk als er vrij zicht is tussen de locaties door middel van licentievrije systemen.
De Airfiber systemen van Ubiquiti zijn top.

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg.
Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

Komt u bij ons terecht voor Strategisch ICT-advies, kijk dan zeker op de website van het Agentschap Ondernemen voor hun tegemoetkoming tot 50% van de kosten.

Onze Grandstream Voice over Ip oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen.

Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.Vanaf 2015 hernieuwden we ons Telenet partnership. Voor uw connectiviteit, telefonie en internet, kan u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de vlotte afhandeling.

  
You are here > Services > Ondersteuning
Ondersteuning

PC@Work is uw partner in informatica. We installeren en onderhouden uw server en netwerk, we bieden u een degelijke user-support aan, verlenen u gefundeerd management advies en stroomlijnen uw workflow.PC@Work hecht uitzonderlijk veel belang aan klantgerichte service,

PC@Work plaatst de klant en de gebruikers op de eerste plaats. Bij PC@Work stellen we  de techniek in dienst  van de mens.Onderhoud en herstellingen aan uw computers, servers en netwerk voeren wij indien mogelijk ter plaatse uit. Alleen als er een technische noodzaak bestaat nemen wij uw materiaal mee naar onze kantoren voor herstelling. U krijgt, tijdens de herstelling, gratis vervangtoestellen ter uwer beschikking.