Wat leeft er bij Pc@Work

Een point to point straalverbinding over meerdere kilometers van meer dan 1 Gbit. Vandaag is dat mogelijk als er vrij zicht is tussen de locaties door middel van licentievrije systemen.
De Airfiber systemen van Ubiquiti zijn top.

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg.
Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

Komt u bij ons terecht voor Strategisch ICT-advies, kijk dan zeker op de website van het Agentschap Ondernemen voor hun tegemoetkoming tot 50% van de kosten.

Onze Grandstream Voice over Ip oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen.

Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.Vanaf 2015 hernieuwden we ons Telenet partnership. Voor uw connectiviteit, telefonie en internet, kan u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de vlotte afhandeling.

  
You are here > Services > Verhuur
Verhuur

Bij Pc@Work kan u terecht voor huur van audiovisuele toestellen. De afdeling die met de verhuur van geluids -en lichtmateriaal bezig is heet Soundmate.be

Informaticamateriaal kan ook te huur aangeboden worden.

Bijvoorbeeld: netwerkmateriaal, tijdelijke servers, netwerk in flightcase, laptops, printers,...

Een DVD duplicator voor het snel copiëren van meerdere DVD's of CD's (demo's, bedrijfsfilms, catalogi,...) kan u ook bij ons huren. 

 Beamers

We hebben verschillende kleine beamers van het merk Sony en Optoma in de verhuur.

Al dan niet met een projectiescherm en de nodige bekabeling en geluidsversterking.Telefooncentrale

Een eenvoudige SIP telefooncentrale met enkele VOIP toestellen (bekabeld of DECT) kunnen ingezet worden op uw tijdelijke lokatie. 

We voorzien aansluiting aan het Belgacom of Telenet telefonienet of we zorgen voor een volledige tijdelijke VOIP oplossing over internet.Digital Signage

Wenst u informatie te versprijden via bestaande televisieschermen (met HDMI aansluiting), dan kunnen wij u een Xibo Digital Signage server met androïd mini pc's aanbieden.