Wat leeft er bij Pc@Work

Een point to point straalverbinding over meerdere kilometers van meer dan 1 Gbit. Vandaag is dat mogelijk als er vrij zicht is tussen de locaties door middel van licentievrije systemen.
De Airfiber systemen van Ubiquiti zijn top.

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg.
Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

Komt u bij ons terecht voor Strategisch ICT-advies, kijk dan zeker op de website van het Agentschap Ondernemen voor hun tegemoetkoming tot 50% van de kosten.

Onze Grandstream Voice over Ip oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen.

Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.Vanaf 2015 hernieuwden we ons Telenet partnership. Voor uw connectiviteit, telefonie en internet, kan u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de vlotte afhandeling.

  
You are here > Services > Netwerken en hardware
Netwerken en hardware

Het is ons werk er voor te zorgen dat u het uwe kan doen.Daarom kan bij ons niet alleen terecht voor de installatie, het onderhoud en de support op uw computers en randaparatuur. We kunnen dit materiaal ook aan u leveren.

Hoewel dit geen vereiste is om toch van onze ondersteuning te kunnen genieten.We werken samen met de grootste distributeurs van België zoals Techdata, Ingram Micro, DCB, Tridis en andere. Bij onder andere deze leveranciers kunnen wij zo goed als alle merken aankopen. We streven dan ook steeds naar het optimale toestel voor de eindgebruiker.

Computers moeten de klant dienen en niet andersom daarom zorgen we er voor dat u precies aankoopt wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.Het blijft natuurlijk allemaal niet gewoon bij het leveren van deze hardware componenten. Pc@Work zorgt voor de installatie en configuratie zodat uw bedrijf er optimaal gebruik kan van maken.Een zeer beperkende (er is dus veel meer) lijst van onze kennis in deze:

  • Microsoft operating systems (en servers)
  • Microsoft kantoorsoftware
  • Apple omgevingen
  • Server hardware (HP, Dell, Supermicro,...)
  • PC's en laptops van allerlei merken
  • Audiovisuele toestellen (matrixen, switchers, effects, mengtafels, monitoren, beamers,...)
  • Netwerk-materiaal (routers, firewalls, draadloze toepassingen,...)
  • Bekabelingstechnieken